راهنمای خرید کتاب از سامانه مرکز نشر دانشگاه گیلان

خواهشمند است پیش از اقدام برای خرید کتاب، طی تماس تلفنی با شماره 01333690446 نسبت به موجودی کتاب مورد نظر در انبار مرکز نشر دانشگاه گیلان آگاهی یابید. برای خرید کتاب مدنظر، پس از مشاهده قیمت کتاب، روی لینک خرید کتاب کلیک نمایید. در صفحه باز شده که مربوط به سامانه پرداخت آنلاین دانشگاه گیلان است با انتخاب منوی معاونت ها، معاونت پژوهشی را انتخاب نمایید. سپس در بخش آیتم پرداخت، فروش کتاب را انتخاب نموده و با درج قیمت کتاب در بخش مبلغ پرداخت، مشخصات خریدار کتاب را وارد کنید. در بخش توضیحات اضافی حتماً نام کتاب مورد نظر را ذکر نمایید. پس از پرداخت، فیش واریزی به همراه آدرس کامل پستی خریدار کتاب به آدرس ایمیل booksales@guilan.ac.ir ارسال شود. کارشناسان مرکز نشر دانشگاه گیلان پس از تایید پرداخت، ظرف مدت یک هفته هماهنگی لازم برای ارسال کتاب مورد نظر به آدرس قید شده را به عمل خواهند آورد.